Termeni si conditii

VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE TERMENII SI CONDITIILE DE ACCESARE A PRODUSELOR DIN SITE-UL   WWW.BEBELUCA.RO

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si proprietarul site-ului si trebuie executata de catre ambele parti.

Obligatiile vanzatorului:
Vanzatorul este obligat sa vanda iar cumparatorul sa accepte produsele , cantitatile , calitatea si preturile prevazute  in site-ul www.bebeluca.ro.
Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.
Produsele  care fac obiectul vanzarii cumpararii sunt calculate automat in lansarea comenzii si acceptate de comparator ,  vanzatorul avand obligatia sa le livreze cumparatorului la adresa mentionata de acesta conform datelor completate .
Cheltuielile de livrare a produselor se suporta integral de catre cumparator .
Produsele livrate sunt insotite de factura , garantie siinstructiuni de ansambare si folosire a produsului.
Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.
Cheltuielile efectuate cu inlocuirea marfurilor neconforme cu defecte de fabricatie sau lipsurile constate la primirea comezii sau necorespunzatoare cantitativ sunt suportate integral de catre vanzator.
Bebeluca.ro  foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, iar responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Obligatiile cumparatorului:
Cumparatorul are obligatia sa accepte produsele comandate din site-ul bebeluca.ro si sa faca plata acestora conform comenzii efectuate anterior.
Cumparatorul poate refuza produsele  din motive de natura tehnica , produse neconforme cu comanda sau cu defecte din fabricatie se pot returna in termen de 10 zile de la data primirii acestora printr-o notificare prealabila la adresa de mail office@bebeluca.ro
Refuzul unur produse  nu-l scuteste pe cumparator de a plati marfurile sau de a executa si celelalte obligatii contractuale.
Returnarea produselor se face in ambalajul original  cu toate actele primite de catre comparator la momentul primirii comenzii fara a deteriora produsele .Ne rezervam dreptul de a refuza produsele deteriorate de asamblare gresita la cumparator sau deteriorare produsului de natura fizica.
Returnarea banilor pe produs sau a altor produse silimare se vor face doar in momentul in care se constata de catre vanzator motivul clar al returnarii acestuia . Nu returnam banii decat daca produsul a suferit defectiuni de fabricare sau deteriorare prin transport. Daca produsul livrat ajunge la dumneavoastra cu ambalajul deteriorat va rugam sa-l refuzati .

Confidentialitatea datelor.
www.bebeluca.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre bebeluca.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.
Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Garantii:
Vanzatorul garanteaza ca produsele care fac obiectul contractului sunt in concordanta cu standardele de calitate .
Termenele de garantie  a produselor livrate sunt atasate coletelor sau inscrise pe ambalaje .

Termen de livrare :
Livarerea se face in termen de 1-3 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii telefonic . In conditiile in care firma de curierat are intarzieri la expediera comenzii nu ne asumam raspunderea.

Plata produselor:
Cumparatorul  va plati  valoarea produselor  comandate si a transportului efectuat de curier .Plata se face de catre cumparator la momentul primirii coletului ramburs la firma de curierat .
Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

Pentru informatii suplimentare sau probleme la lansarea comenzii va rugam sa ne contactati la:
Telefon : sau  mail: office@bebeluca.ro
LIVRAREA
Livrarea se efectueaza de firma de curierat .
bebeluca.ro va pune la dispozitie doua modalitati de  plata :
1.     Plata in numerar la primirea comenzii sau
2.     Plata prin virament bancar in contul :

Returnarea comenzii se va efectua doar dupa indeplinirea conditiilor specificate in sectiunea‘’ TERMENI SI CONDITII’’ si cu respectarea legislatiei in vigoare  “consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”, printr-o solicitare scrisa a clientului la adresa contact@ bebeluca.ro sau office@bebeluca.ro
Banii vor fi restituiti in termen de 30 zile de la data returnarii , iar cheltuielile de returnare vor fi suportate integral de client .

TEL:
MAIL: office@bebeluca.ro
www.bebeluca.ro