Despre noi

Noi suntem Bebe Luca. Ma rog, “noi” e cam mult spus. Bebe Luca e baietelul meu, dar de cand l-am strans prima oara la piept, “Eu” a disparut din vocabularul meu. Si, adevarul este ca Luca nu mai e demult un Bebe, dar in ochii mei el va fi mereu puiul meu mic.

 

Cred ca stii si tu bucuria aia nețărmuită pe care o simti de fiecare data cand se uita la tine si-ti zambeste. Si cred ca la fel de bine stii si noptile lungi si nedormite incercand sa iti dai seama cum sa ii oferi ce e mai bun, sa aiba tot ce ii trebuie. Toate dubiile si fricile ca faci ce e mai bine pentru el, ca alegi ce i se potriveste si il ajuta.

 

Ce m-a ajutat atunci au fost sfaturile altor mame care au trecut prin ce am trecut si eu, care au fost alaturi de mine cu un sfat si o vorba buna si care mi-au deschis ochii ca nu sunt singura care simte asa.

 

In momentul ala mi-am zis ca vreau si eu sa fac ceva pentru toti parintii care vin in urma mea, parinti care sunt inecati intr-o avalansa de articole, pareri si teorii.

Si uite asa am pornit Bebe Luca. Un brand in care se regaseste experienta noastra de parinti. De la inceput ne-am propus sa facem produsele pe care ne-ar fi placut noua sa le avem la indemana cand treceam prin etapele alea. Produse gandite din start sa ajute mamele care au si asa prea multe pe cap. Produse practice, nu care sa iti ia ochii in vitrina. Produse care contin sfaturi si idei pentru zile mai frumoase alaturi de puiul tau. Si, speram noi, produse pe care sa le folosesti cu inima impacata ca ai facut cea mai buna alegere.

 

Stim cat de important e timpul tau si vrem sa nu il pierzi cautand in sute de site-uri. Alege orice produs de la noi si stii ca e un produs facut de mame pentru mame. Iar timpul castigat poti sa il petreci cu puiul tau. Sau sa tragi un pui de somn. Da, da, inca nu am uitat cat visam la 5 minute de somn.

 

Astia suntem noi si de-abia asteptam sa te cunoastem si pe tine.

Cu drag,

(Mama lui) Bebe Luca.

cropped-bebeluca_avatar.png