Q&A

Bebe descopera lumea, iar tu descoperi lumea bebelusilor.
Aici poti gasi raspunsurile la intrebarile tale

FAQs

Iti inteleg nevoia de a testa si vedea personal produsele pe care le doresti pentru puiul tau. Te asiguram ca facem tot ce este posibil ca acest lucru sa se intample in curand. Pana atunci insa, le poti cumpara cu toata increderea de pe mezoni.ro. Daca nu vi se potrivesc, le asteptam cu drag inapoi.

Fiecare bebelus merita cele mai bune produse, cele pe care noi insine le folosim cu drag si incredere cu proprii nostri copii. De la aceasta idee a plecat BebeLuca, sa oferim tuturor copiilor produse de calitate, realizate in propriile noastre fabrici, din materiale atent alese. Si sa stii, draga mamica, ca fabricile noastre sunt certificate dupa cele mai inalte standarde, iar produsele BebeLuca sunt folosite si de copilasi de peste hotare.

Tot ce tine de achizitia produsului, cum ar fi modalitatea/ timpul de livrare, retur, plata etc este afisat pe site-ul mezoni.ro, magazinul on-line de unde se pot cumpara efectiv produsele. Daca totusi exista nelamuriri, poti apela cu incredere si la noi, trimitandu-ne un mesaj prin formularul de contact sau prin intermediul paginilor noastre de social media.