Aleza Impermeabila reutilizabila

Category
somn și ingrijire

Chiar si cu scutece se mai intampla accidente. Ori ca abia a trecut la o masura mai mare, ori ca nu am ajuns la timp intr-un loc unde il puteam schimba pe Luca, e clar ca mi s-a intamplat de cateva ori sa il gasesc ud. Si in carucior, dar si in pat. Si era totul ud, de la body si hainute pana la husele caruciorului sau salteaua. Destul de neplacut. Aleza asta a fost salvarea mea. Bine, eu ma gandeam la ea tot timpul ca la o paturica absorbanta, cu o fata impermeabila, reutilizabila, care protejeaza pielea delicata a bebelusului de umiditatea excesiva, dar ideea e tot aia.

 

Imi placea mult ca o puteam spala si refolosi de cate ori aveam nevoie. E rezistenta la spalari repetate, nu creaza alergii si ofera siguranta pentru o utilizare indelungata. Am folosit-o pana tarziu, chiar si cand Luca a renuntat la scutec si a trecut la chilotei, dar – asa cum e si normal – se mai intamplau accidente pe timpul noptii. 

 

Materialul alezei este pe o parte moale si placut la atingere, din bumbac in culori calde, iar cealalta parte a ei o face rezistenta la umezeala fiind poliester, moale si neted. Marginile sunt finisate, colturile rotunde, iar pentru extra confortul copilului, paturica are un strat de spuma in interior. Yeey!

 

Pentru noi a fost un accesoriu foarte folositor si nu plecam de acasa fara sa o pun in geanta sau in cosul caruciorului. 

 

Material

Bumbac, Poliester

 

Culori disponibile

Albastru, Portocaliu, Verde

 

Dimensiuni

72 x 72 cm

 

Pret

 

Verde
59 Ron