Tarc de joaca Interactiv multicolor

Category
joaca

Cand a inceput sa misune Luca, nu mai puteam nici la baie sa merg singura. Era super complicat, mai ales ca il alaptam si ghici cand voia lapte 😊. Tarcul asta de joaca mi-a fost prieten super bun si bona de cateva minute pana la o jumatate de ora. Da, am zis o jumatate de ora – iti vine sa crezi? Nici eu nu stiam ce sa fac cu timpul asta, jur. Tarcul e confectionat dintr-un material non toxic si non alergenic, special pentru copii.

 

Ce e super tare la tarcul asta e ca nu era doar un tarc care sa il impiedice sa se plimbe de colo colo sau sa se loveasca, ci vorbim despre un spatiu interactiv, cu jucarii incluse pentru bebelusi, intr-o multitudine de culori, forme si texturi diferite. Asa ca eu aveam timp pentru mine si Luca isi dezvolta simturile chiar in timpul ala pentru ca toate culorile vii si foarte contrastante ajuta la coordonarea mainilor cu vederea. Luca nu se satura sa se joace cu arcada cu jucariile detasabile pe care i le tot roteam ca sa nu se plictiseasca. 

 

Si mai interesant e ca tarcul bebeluca se poate utiliza in mai multe ipostaze:

  • Joaca pe spate cu jucariile ce atarna pe arcada de jucarii in culori tari si contrastante, pentru a putea fi usor remarcate de catre bebelusi.
  • Joaca pe burtica, moment in care miscarile si dezvoltarea activitatilor motorii sunt foarte interesante pentru bebelusi
  • Joaca in pozitia sezut, dupa indepartatea barelor cu jucarii.

 

Tarcul se pliaza cu toate jucariile in interior, asa ca il poti muta cu usurinta fara sa stai sa scoti toate jucariile.

 

Dimensiuni

95 x 82 x 20 cm

 

Culoare

Multicolor

 

Include arcada cu jucarii detasabile

 

Pret

 

Multicolor
554 Ron